4 Mayıs 2017 Perşembe

Biz Kimiz

1974 senesinde İstanbul da doğduk.İlk orta ve liseyi İstanbul da okuduk . 2001 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüzme Antrenörlügü ve Beden Eğitimi Bölümünü bitirdik.

YÜZME KARİYERİ

1982 yılında Moda Deniz Kulubünde yüzmeye başladık. 1983 ve 1989 yılları arasında Adalar Su Sporları Kulübünde lisanslı sporcu olarak yüzdük.Türkıye şampiyonası da dahil olmak üzere birçok musabakaya katıldık ve birçok madalya aldık .1993 ve 1994 senelerınde akademiye girdik. Yüzme antrenörlüğü stajımızı galatasarayın ve milli takımın baş antrenörü Yılmaz Özüak’ın yanında yaptık.
GÖREV ALDIĞIMIZ KLÜP VE TESİSLER

- Adalar Su Sporları Kulübü.
- Burgazada Deniz Kulübü.
- Galatasaray Kalamış Sosyal Tesisleri
- İstek Vakfı Nakkaştepe.
- STFA Sosyal Tesisleri.
- Doguş Acıbadem Kolejı.
- İstanbul Zen Kemerburgaz
- Burhan Felek Yüzme Havuzu.
- Harem Otel.
- Galatasaray Yüzme havuzu.

ARAŞTIRDIĞINIZ KURSLARIN EĞİTMENLERİNİN YÜZME VE EĞİTİM KARİYERLERİNİ ISRARLA SORGULAYINIZ.

1974 senesinde İstanbul da doğduk.İlk orta ve liseyi İstanbul da okuduk . 2001 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yüzme Antrenörlügü ve Beden Eğitimi Bölümünü bitirdik.

TENİS KARİYERİ

1995 senesinde üniversite de seçmeli ders olarak tenis eğitimi almaya basladık.2002-2005 yılları arasında koşuyolunda bulunan Validebağı Öğretmenler Hastanesi tenis kortunu işletip hocalığını yaptık.2006- 2010 tarıhlerı arasında türk tenis tarihinde ilk ve tek örneği olan ve sadece 2 tenis hocasının girişimi ile hizmete soktugumuz Çamlıca İnternational School özel ilkokulu içerisinde inşa ettiğimiz kapalı tenis kortunu işlettik.Şu an koşuyolu ,ataşehir ve kandilli de bulunan anlaşmalı tenis kortlarında eğitimlerimiz devam etmektedir.Bu kortlarımız hakkındaki detaylı bilgiyi tesisler bölümümüzde bulabilirsiniz.

AYRICA TENİS DERSİ VERDİĞİMİZ KORTLARDAN BAZILARI

-Alemdağ Greenland,
-Ağaoğlu Mytown,
-Yenişehir Soyak,
-İstanbul Zen Kemerburgaz,
-Çamlıca Mesa Konutları,
-Göztepe Özgürlük Parkı. -Saklıbahçe altunizade
-Palmiye sitesi
-Nurol sitesi



http://tenisyuzme.com/tr-TR/page/20/biz-kimiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder